Tuesday, June 25, 2019

21 Immortals: Inspector Mislan and the Yee Sang Murders by Rozlan Mohd Noor

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha baca buku ini guna aplikasi Libby.. Boleh muat turun di Google Play Store.. No kad perpustakaan boleh tengok di U-Pustaka.. Ini je satu buku yang Sha baca guna aplikasi ini.. Dah baca siri daripada Inspektor Mislan ini dan tersuka tu yang cari.. Dekat PNM Sha berjaya baca dua buah buku fizikal.. Disebbakan buku iniBahasa Inggeris dan baca guna aplikasi, maka lambatlah sikit.. Mata dah tak berapa tahan baca dekat telefon.. Tu yang baca a few page, kemudian berhenti..

Cerita kali ini, mengenai pembunuhan yang dipamerkan di meja makan dan ada Yee Sang.. Makanan yang selalu dimakan masa sambutan tahun baru cina.. Masa memula pembunuhan terjadi, rasa macam pergh!! Psiko gila pembunuh dia.. Hahaha.. Boleh bayangkan perasaan Inspektor Mislan dan pembantu beliau Johan dalam menyelesaikan kes pembunuhan yang nampak macam tak ada klu ataupun motif.. Tapi disebabkan sikap tak putus asa Inspektor Mislan dan bantuan rakan-rakan beliau, terbongkarlah motif yang tak diduga.. Memang plot twist betul.. hehehe..

Sha baca pada 19.06.2019 dan selesai pada 24.06.2919..

(ebook)

Pinjam dari Overdrive PNM..
Published August 2010 by Silverfish Books

4 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »