Wednesday, June 19, 2019

La Cremeria: Almond Pecan Passion

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari tu dah beli yang La Cremeria: Summer Berries Yogurt tu.. Kali ini Sha cuba La Cremeria: Almond Pecan Passion pula.. Pergh!! Memang ohsem.. Setiap gigitan ada ketulan kacang pecan.. Memang akan jadi aiskrim kesukaan Sha ini.. Tambahan pula masa beli ini tengah harga promosi.. RM11 lebih je.. Berbaloilah.. Makan sambil membaca, layan wei.. Tahu-tahu je dah habis satu tub ini.. kikiki.. 


Rasa almond yang mewah diselang seli dengan coklat dan ketulan kacang pecan.. Peminat kacang macam Sha memang fall in love dengan aiskrim ini.. :)

12 comments:

  1. Bestnya..terus akak rasa teringin

    ReplyDelete
  2. Alamak! LeYa belum try lagi ni... Bila dah nampak posting ni, kan dah craving. Ok.. start your engine... Nak pergi cariiii....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita.. nie craving balik.. jom gi beli..

      Delete
  3. ish3... ngapain di tunjuk itu sekerim... sgt menggoda

    ReplyDelete
  4. tak dpt haagen dazs, dpt la cremeria ni pun dah berbaloi kan sha hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Anies.. dapat la cremeria nie pun dah puas.. hehehe

      Delete
  5. Haritu try jugak aiskrim ni, memang sedap! Happy sangat bila tergigit kacang, berbaloi sangat beli

    ReplyDelete
  6. tk pernh beli jenis La Cremeria..sbb slalunya beli yg wall's selection

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »