Sunday, June 16, 2019

Men In Black: International (2019)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam lepas beraya, kami ke pawagam menonton wayang.. Tengok Men In Black: International lakonan Chris Hemsworth dan Tessa Thompson.. Okaylah pada Sha.. Nak kata best sangat-sangat tu memang taklah.. Masih okay ditonton.. Tapi tiket mahal sangat untuk cerita yang okay-okay ini.. Mujurlah Sha ada joint TGV Movie Club.. Bolehlah tebus tiket RM10 dan guna movie coin untuk tiket anak-anak.. Kalau tak memang tak berbaloilah pada Sha..

Cerita dia agak perlahan dan tak banyak aksi alien yang memikat.. Anak-anak pun tak berapa best menonton.. Tak macam MIB yang sebelum ini.. Terasa lama pula menonton cerita ini.. hehehe.. Ini hanyalah pendapat peribadi Sha.. Lain orang lain seleranya.. Kalau ada Member kad tu, semalam boleh tebus air Calpis dan Popcor regular secara percuma.. Cuma tunjukkan member kad tu sahaja..


4 comments:

  1. alaa sayang lah tak best, baru plan nak tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi suami akak kata best.. dia seronok tengok..

      Delete
  2. nk jg ckp mcm tu tp sbb sy tgk premiere kan nnt kt spoiler pulak hahahaha

    ReplyDelete
  3. Ala.. ye ke.. ingatkan mcm best

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »