Thursday, March 22, 2018

Benci Ke Sayang? oleh Nurina Feeza

Assalamualaikum..
Hye semua..

Novel ini mengenai Erena Amani yang berperangai kebudak-budakkan, manja dipaksa berkahwin dengan Doktor Qasyiful Hakim yang serius memanjang.. Kahwin paksa yang memang mengundang protes dari Erena tapi tidak Dr. Qasy.. Sepanjang tempo pertunangan mereka, bermacam cara yang dilakukan oleh Erena untuk memutuskan pertunangan.. Tapi tak berjaya.. Saat cinta mula berputik datang pula pengacau mengganggu.. Berjayakah hubungan mereka?? Kenalah baca..

Novel ini okay.. cuma ada satu watak tu macam tergantung.. Tak payah ada pun okay sebenarnya..

Sha baca pada 19.03.2018 dan selesai pada 20.03.2018..
(ebook - PNM e-Reader)

8 comments:

  1. cepatnya habis baca dalam 1 hari dah habis...dah lama jugak tak baca novel

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Wrmbth, Salam blog walking dari Maznee sis Sha

    Rajin membaca setiap hari. Mesti ada teknik membaca laju

    ReplyDelete
  3. dah lama ni takbaca novel. nak kena mula meminjam ni hehe cover novel tu comel

    ReplyDelete
  4. tapi dalam dunia realiti ada lagi ke ek kena paksa kahwin nih? hihi. uishh dalam masa sehari sis boleh habiskan eh. terbaikkkk

    ReplyDelete
  5. mcm best je, suka character watak utama dia..hahaha

    ReplyDelete
  6. Thanks utk komen.. hope dik enjoy baca bks nie..

    ReplyDelete
  7. ehhhh penulis datang komen lah :O

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »