Readers Heaven & Coffee - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, March 11, 2018

Readers Heaven & Coffee

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tak pernah pergi lagi tempat ini.. Sha share sebab Cafe ini ada kena mengena dengan buku.. Dan Sha memang pencinta buku tegar.. Sha harap pencinta buku yang ada berdekatan dengan cafe ini boleh pergi.. Ataupun kalau cafe ini baca entry Sha, mereka akan invite Sha ke sini.. Kikiki.. (macam famous sangat blog tu).. Masa jumpa info pasal cafe ini, teruja sangat.. Tak sangka ada juga Cafe macam ini.. sebab ini antara impian Sha.. Serious.. Sha sangat berimpikan sebuah bookcafe.. Dimana pengunjung boleh belek, beli dan baca buku sambil menikmati kopi..

Kalaulah satu hari nanti Sha dapat pergi sini, Sha akan buat entry baru.. Bilalah nak ke Bangi agaknya..

Gambar ini Sha ambil dari Facebook Readers Heaven & Coffee..

https://www.facebook.com/AmirLuq/

"Kami menjual buku-buku akademik dan juga buku-buku fiksyen samada di kedai atau secara online. Selain buku-buku baru, kami juga menjual buku-buku terpakai. Segala penghantaran akan di buat secara pos laju melainkan pembeli mahu mengambil buku sendiri"

Boleh tengok gambar, details dan lain-lain di:
Alamat - No 1-11-01, Jalan Medan Pusat Bandar 7, Bangi Sentral, Seksyen 9, Bangi, Malaysia
No Telefon : 03-8922 9158
Email - readershcoffee@gmail.com

16 comments:

  1. moga suatu hari nanti Sha sampai ke sini ye

    ReplyDelete
  2. Macam best je sis tempat ni. Teringin nak pegi. Bileh baca buku jugak eh? Tu yg jd btambah best tu. Penah jugak baca kafe mcm ni suatu ketika dulu. Penah jugak berangan acah2 minum kopi smbil baca buku. Best tu kan. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best bila ada secawan kopi dan sebuah buku.. Gandingan yang sangat ohsem..

      Delete
  3. wah menarik juga tempat nih

    ReplyDelete
  4. dekat bangi, nanti pergi bangi boleh lah singgah cafe ni. menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau atiah pergi, bolehlah share ye..

      Delete
  5. sambil minum kopi sambil baca buku

    ReplyDelete
  6. Pernah makan di Cafe and Books tak silap namanya di bangunan PKNS tingkat 2. Best beca buku sebab tak ramai orang tapi ruang kecil jadi kurang privacy. Kedai ni nampak macam besaq je

    ReplyDelete
  7. sambil membaca sambil ngopi... best gak tu...

    ReplyDelete
  8. sek 9 bangi?
    wah. nanti kalau aida ada peluang, nak try tgk.
    mcm menarik ajer ni :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..