Koleksi Bulan Mac 2018 #2 - Gagal Lagi - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, March 12, 2018

Koleksi Bulan Mac 2018 #2 - Gagal Lagi

Assalamualaikum..
Hye semua..

Walaupun Sha kata Sha kena kurangkan membeli novel namun kadang-kadang gagal juga menyekat nafsu.. Macam kali inilah.. Sha korbankan duit topup demi buku bertajuk Projek Thriller Rantai.. Mulanya nak beli masa dapat gaji nanti tapi tetibe ternampak status penulis.. tawaran postage yang lumayan berserta gift yang sangat menarik.. Memang tak mampulah nak lepaskan.. Terus mesej penulis dan buat bayaran.. 

 Memula nampak pos yang ini.. Tergoda dengan penanda buku yang comel tu.. Sha pun book la satu buku dan berjanji akan bayar pada tarikh gaji keluar..

Namun bila nampak pos yang ini, memang terus bayarlah.. Sebab Sha cuma perlu bayar postage RM2 sahaja.. Lagi mau tunggu ka.. kikiki.. Nampak tak kelemahan Sha.. Adoi.. Hanyut ke laut.. Mujurlah masih ada duit to up.. Dapatlah juga beli sebuah.. Kalau tak memang sabar menunggu hujung bulanlah.. Kikiki..

Buku sampai pada 10.03.2018..

 
Penanda buku yang sangat comel dari penulis.. Belakang penanda itu ada words of wisdom, okay..

 
Tandatangan dan sedikit ucapan dari penulis..

16 comments:

  1. Alaaa ika tak dapat beli preorderrrr Rantai ni. Huu. sedih. Lawaa la gift nye kak sha hehe.

    Blog updated! Chuan Chuen Home School Bangkok.
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/03/chuan-chuen-home-school-bangkok.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh preorder lagi ika.. tapi mahal sikitlah.. Try pergi dekat FB Arman Jazee..

      Delete
  2. takpe sha...membaca tu kan amalan mulia , buku yg sha kirim kak tak dpt lagi.. pos mai dtg rumah time kakak takde... huhuhu... tak sabar nak review.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh.. akak kena gi amik sendiri ke dekat pejabat pos? ke dia antar semula..

      Delete
  3. Seronok bila dpt beli buku direct dari penulis ni feel dia lain macam kan kaksha. Hemaihh tak sabar nak membaca balik ni. Cemuih dah hadap assignment semua haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki.. Jom.. jom baca buku..
      Memang best kalau beli direct dengan penulis.. Rasa special.. kikiki..

      Delete
  4. adoi tak mampu nak tahan jugak kalau dah offer postage rm2. Berbaloi baloi

    ReplyDelete
  5. Haha tak top up pun xpe janji dpt beli buku ye. Awesome sha.

    ReplyDelete
  6. perghhh
    rajin membaca betul

    ReplyDelete
  7. Serius postage RM2 je? Alahai..untungnya..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..