Bila Semangat Sha berkobar-kobar - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, March 9, 2018

Bila Semangat Sha berkobar-kobar

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tajuk itu gempak tak? Kikiki.. Sebenarnya ini semua sebab nak menang hadiah.. Sha telah meninggalkan jejak di setiap entry dua blog ini demi memenangi hadiah.. Sha berusaha je.. Kalau tak menang juga, maknanya bukan rezeki Sha lah kan.. Kemenangan ditentukan melalui top commentor.. Blog mereka ini buat Giveaway untuk komen terbanyak.. Itu yang Sha bersemangat komen di setiap entry tapi tak adalah Sha buat double triple komen untuk satu entry..

Selain GA, ada juga owner blog yang memang menyediakan hadiah buat top commentor di blog mereka.. Antaranya sis Suria Amanda dan Shikin Razali.. Sha dah pernah terima hadiah dari mereka berdua ini.. Kita bagilah peluang dekat orang lain.. Jadi tak adalah Sha pulun komen dekat blog mereka tapi Sha tetap tinggalkan komen di blog mereka dan juga rakan-rakan yang lain.. Sebab itu untuk mengeratkan sesama blogger serta menyokong setiap entry mereka.. Kalau Sha tak komen dekat blog korang, janganlah kecik hati ye.. Kadang-kadang Sha terlepas pandang.. Tapi sedaya upaya Sha akan cuba singgah dan komen..

Entry ini saja je Sha buat untuk kenangan Sha.. kikiki.. Mengenang kegilaan sendiri.. kikiki.. Nanti bila dah habis GA, Sha akan update jumlah komen Sha disini..

 Setakat 08.03.2018 - Sha berjaya meninggalkan komen di setiap entry beliau (kecuali GA yang lama-lama).. Ini Blog Atiah Mulkan..

Setakat 08.03.2018 - Ini pula Blog Lubuk Seni..

Kalau korang nak joint GA mereka boleh klik SINI dan SINI.. Jomlah joint.. Kita boom blog mereka.. kikiki..

Update 10.08.2018

 

13 comments:

  1. Wah gigih kak sha hihi. Good luck kak sha. Kinah nak join pun dah tak terkejar dah. All the best ye

    ReplyDelete
  2. waa kemain lagi sha... apa2 pun gud luck sha...kakak pun nak tumpang glamour nt kalau jadi top commentar.. hahah

    ReplyDelete
  3. Wahhh ciktie tak sempat nak singgah la pula dua tiga menjak ni. Nanti nak blogwalking juga la

    ReplyDelete
  4. Wahh kak Sha dah pintas Hana ya... hahaha ^^ Betul2 berkobar semangat nak menang ni! heheh :3 Good luck ya! ^_^ Inshaallah ada rezeki ~aamiiin... and Inshaallah jugak Hana tak pintas kak Sha hahah *gurau ja >_<

    ReplyDelete
  5. Terima kasih support blog saya. InsyaAllah ada rezeki dapat hadiah

    ReplyDelete
  6. sama2 kita support entry kwn2 kn

    ReplyDelete
  7. Wah, no1 sentiasa ni. Hebatla Sha nak komen semua..

    ReplyDelete
  8. aida ni tak nyempat, sha.
    teringin.
    tapi tak nyempat!!!
    tak bleh lawan sha lah :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..