Pitch Perfect 3 (2017) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, March 14, 2018

Pitch Perfect 3 (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Sha baru berkesempatan nak tengok filem ini.. Yang second Sha tak tengok lagi.. Nantilah cari dan tengok.. 

Untuk filem yang ketiga ini, memang menarik.. Watak yang nampak menonjol ialah Beca dan Fat Amy.. Suka tengok Fat Amy yang gila-gila dan adegan berlawan beliau memang dasyat... Beca memang Sha suka dari filem pertama lagi.. Dalam filem ketiga ini nampaklah bukan sahaja Beca tapi yang lain-lain dah semakin matang.. Memang menarik persahabatan mereka.. Saling melengkapi.. Tema persahabatan yang diselang selikan dengan nyanyian memang menarik..

Sinopsis: Following their win at the world championship, the now separated Bellas reunite for one last singing competition at an overseas USO tour, but face a group who uses both instruments and voices.

12 comments:

  1. OMG kak kena tgk yang 2. best gilerrr dorang kena lawan dgn geng dari German yg hebat. Hahaha. Mai mmg peminat Pitch Perfect, & of course Fat Amy. Hahaha. Sygnya treblemaker dah takda dlm ni.

    ReplyDelete
  2. Ain pulak tak tgok lagi pp3. haha yg lain tgok dah. haha

    ReplyDelete
  3. Berapa rating utk overall PP ni Sha kasi? Kalau tinggi baru boleh tengok, malas nak tengok kalau tak best..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha bagi 4/5 bintang.. Sebab Sha suka jalan cerita dan kematangan watak..

      Delete
  4. suka giler dgn filem pitch perfect ni, yg ke-3 je belum tgk lg :(

    ReplyDelete
  5. haritu ajak mr hubby tngok citer ni, tak dilayan..sabor je la..kena donlod la nampak gayanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang lelaki memang tak mahunya tengok filem macam i ni.. Inipun Sha tengok dengan anak-anak..

      Delete
  6. best cite ni.
    berulang kali tgk tau sha.
    ending nyer sgt sayu.
    friendships!

    ReplyDelete
  7. masih tak dapat dan tak sempat lagi nak tengok yang ke-3 ni. 1 dan 2 pun best. 3 lagi best la sepatutnya kan

    | blog helloaiman |
    | Tempahan Khat Kufi |

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..