2018 Reading Challenge #2 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, March 2, 2018

2018 Reading Challenge #2

Assalamualaikum..
Hye semua..

Februari sudah berlalu.. Jom Sha kongsikan buku yang telah Sha baca.. Untuk Februari ini, pembacaan slow sikit sebab minda tak fokus sangat.. Banyak sangat urusan dan peristiwa.. Lepas tu asyik nak tidur je.. Hehehe..

Senarai Buku yang Sha baca pada bulan Februari (Boleh klik pada tajuk untuk baca review ye):-
 Hantu Gadis Opera oleh Phakinai
Kota Teroris Zodiak oleh Amirul Idham
Sayangku Combi oleh Kreisya Reisya
Romancinta oleh Nicki Lee
Biohazard: Antologi Cerpen oleh Kushairi Zuradi
Haipp!! Jangan Jadi 1/2 Muslim oleh Bophairy
Ilusaniti oleh Adib Zaini
Kacau oleh Ariff Adly
Bila Cinta Milik Dia oleh Sharina Elisa
Kisah Abdul dan Kambing oleh Lengkuas
Anarkis oleh Khairul Nizam Khairani
Evolusi Si Nakal oleh Almar Nalea
Dendam Cinta oleh Nurul Ain Syuhada
Cerpen Seram Sihir oleh Syasya Bellyna, Ilya Abdullah, Ninie Othman
3650 Cinta oleh Nur Mayani
Trilogi Bisik #3: M oleh Syaihan Syafiq
Aku Turut Bahagia oleh Asmah Hashim
Lintah oleh Illya Abdullah
Nasi Lemak Buah Bidara oleh April Snow
Reda #2: Pintu Hati oleh Ben Wong
INTERBIU oleh Syahmi Hafizuddin
 Atan (Edisi Istimewa) oleh Ben Wong



7 comments:

  1. Wuahhh! power lah kak Sha heheh ^^ untuk bulan Febuari Hana baca lebih kurang 6 buah buku ja... itu pun dah semput2 hahaha ^^

    ReplyDelete
  2. byk nya kak sha baca.... ulat buku sungguh ni..
    atie facebook ja la slalu

    ReplyDelete
  3. wow busy dengan urusan pun sempat habskan 20 buah. Saya baru separuh buku haha tahniah kaksha!

    ReplyDelete
  4. hebat la kak sha..fighting!^^
    saya sebulan pun tak habis lagi satu buku, mood membaca dah ke lautan biru..hihi

    ReplyDelete
  5. FUHHH TERBAIK LA KAK..
    TAK MMAPU SY NAK BUAT MACAM AKAK..HAHA

    ReplyDelete
  6. wow.. terbaek.. rajin giler.. hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..