Monday, March 5, 2018

Sambut Birthday Imani di Kampung

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Adoilah.. Boleh pula Sha lupa nak tempah kek Imani.. Jenuhlah dengar Imani bertanyakan kek dia.. Dahlah pagi tu nak gerak balik kampung tengok MIL.. Mujurlah masa sampai Kg. Gajah ada satu kedai bakery tu buka.. Walaupun Imani memang request nak kek Hello Kitty dan siap tukar permintaan kalau tak dapat Hello Kitty nak Little Pony tapi bila pergi kat kedai kek tu dia relaks je pilih kek biasa.. Yang penting warna purple.. Lega mak.. Tak adalah nak mencari juga Hello Kitty.. Hehehe.. Siap nak lilin.. Layankan ajelah.. Tak adalah beriya-iya sangat pun sambutannya.. Cuma potong kek sahaja.. Itupun Imani dah cukup gembira dan teruja.. Budak-budak kan.. Senang je nak puas kan hati mereka.. 

 
Sambut Birthday pada 03.03.2018..

8 comments:

  1. dah besar dah dia.. happy birthday sweet girl

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Imani, semoga membesar dgn sihat dan menjadi anak yg solehah..

    ReplyDelete
  3. bdk2 dpt kek tipu lilin dh happy dh..happy birthday imani

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Imani!!! ^^ semoga jadi anak yg solehah dan sentiasa dikasihi Allah... ~aamiin.

    ReplyDelete
  5. fuhh nasib dia tak meragam tapi cantik jugak kek yang dia pilih tu. Happy birthday imani! Semoga membesar dengan sihat dan pintar.

    ReplyDelete
  6. heheh bagus dia solehah pilih je kek mana2..

    ReplyDelete
  7. Seronok Imani potong kek. Sanah helwah semoga jadi anak solehah kebanggaan ibu ayah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »