Anarkis: Bangkit oleh Khairul Nizam Khairani - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, March 9, 2018

Anarkis: Bangkit oleh Khairul Nizam Khairani

Assalamualaikum..
Hye semua..

 Sebelum ini Sha ada share pasal novel Anarkis di SINI.. Ini adalah sambungannya.. Buku ini pun Sha baca menggunakan PNM e-Reader.. Menggunakan cover yang sama cuma berwarna hitam.. Semoga persoalan yang tertinggal dalam Anarkis akan terjawab dalam Anarkis:Bangkit..

Rasa puas bila baca Anarkis:Bangkit ini sebab semua persoalan terjawab dalam ini.. Ketergantungan cerita dalam Anarkis akan ditamatkan dalam Anarkis:Bangkit.. Perjuangan Sarjan Awai dalam membebaskan diri dari tuduhan membunuh berjaya.. Bantuan yang diberikan oleh mereka yang percaya padanya berjaya membebaskan dirinya.. Namun mereka yang bersalah tetap terhukum cuma hukumannya datang dengan cara yang tak terduga..

Sha baca dan selesai pada 05.03.2018

(ebook - PNM e-Reader)

4 comments:

  1. wow tajuk die menarik..jalan cerita die macam mana?saspen tak?

    ReplyDelete
  2. sejak sejak busy tak sempat nak belek belek buku kat pnm. bulan depan kena start balik hehe

    ReplyDelete
  3. tajuk best..tapi cover tu macam tak best.. hehe belum penah baca yg ni..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..