Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, March 13, 2018

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Keh.. Keh.. Keh.. Seronok rupanya filem Jumanji ini.. Walaupun berbeza dengan Jumanji lama.. Tapi pada Sha masih menarik ditonton.. Ada kelainan.. Kali ini bukan haiwan yang keluar dari board game Jumanji tapi pemain yang disedut masuk ke dalam game..

Watak pemain di luar dan di dalam game memang berbeza.. Kalau dekat luar game mereka hanyalah pelajar sekolah biasa namun di dalam game mereka membawakan watak yang telah dipilih.. Memang seronoklah menonton.. Tugas mereka ialah meletakkan semula permata hijau ke mata penjaga Jumanji.. Memang seronoklah Sha menonton bersama anak-anak.. Cuma ada bahagian bercium kena lajukan.. Kikiki..


8 comments:

  1. Memang seronok... LeYa pun dah tengok

    ReplyDelete
  2. Okay yang ni saya dah tengok..best

    ReplyDelete
  3. Singgah blogwalking. Selamat pagi puan kasihkuamani

    ReplyDelete
  4. movie ni tengok dekat panggung memang best sebab visual cantik tambah pulak sound system dia fuhhhh penat gelak masa tengok

    ReplyDelete
  5. xtengok lagi..jarang nak tgk movie sekarang ni..hihi

    ReplyDelete
  6. Citer ni best! Sampai terangkat ponggong kat panggong... he he he...

    ReplyDelete
  7. kelakar!
    bwk anak2 tgk kat panggung.
    the rock tu adoi lah, kelakar dlm macho...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..