Tuesday, April 30, 2019

Cadbury Dairy Milk Bubbly

Assalamualaikum..
Hye semua..

Beli coklat ini dah lama.. Makannya baru je.. Makan bersama encik suami, Amani dan Imani.. Kami memang penggemar coklat.. Untuk Sha yang memang menggemari coklat.. Bubbly ini memang sedap.. Cuma bentuk dia kurang Sha gemari.. Hahaha.. Berlubang-lubang.. Rasa dia ohsem je.. Memang boleh beli lagi.. Tapi harganya agak mahallah.. Tambah 7Eleven yang jual.. Lagilah.. Hahaha.. Sendiri mau ingatlah kan..

Beli lama dah..

Simpan buat pekasam dulu.. Baru makan.. Hahaha..

Dalam dia bentuk macam sarang..

12 comments:

  1. menariks tu. sini takde pun...kena la tunggu sapa2 dtg, kirim ni.
    Kak Ayu memang choc lover...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sep sikit.. sama ngn sha.. chocolate lover..

      Delete
  2. Saya pun peminat coklat juga. Tapi tak pernah jumpa lagi Cadbury Bubbly ni.

    ReplyDelete
  3. Yang ni belum cba lagi.baru jeling-jeling je..hehehehe.

    ReplyDelete
  4. Menarik bntuk bubble denang nk ngap haha

    ReplyDelete
  5. Dah rasa. Memang sedap. Tapi kan... kalau orang yang tryphophobia, mesti macam ngeri sedikit nak enjoy chocolate ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedapkan kak..
      Ha part ngeri tu sha setuju.. Ada member yg mention hari tu.. dia tak leh nak makan coklat ni bila tengok bersarang..

      Delete
  6. Tkde nmpk lg ..brp harganya

    ReplyDelete
  7. banyak kali dah nampak tp entah kenapa x tergerak nk beli hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »