Sunday, April 14, 2019

Kerepek Peria

Assalamualaikum..
Hye semua..

Suka makan Peria? Tak suka makan? Sha yakin kalau korang suka atau tak suka, lepas makan Kerepek Peria ini mesti suka punyalah.. Sedap wei.. Makan macam tu je pun sedap.. Makan dengan nasi pun sedap.. Rangup dan garing.. Pergh!! Nak cuba?? Contact person dekat bawah gambar.. Eloklah order cepat.. Buat stok sahur dan berbuka, memang best..


Kerepek Peria
Call/WhatsApp - www.wasap.my/60122629706
Instagram - @zatysunarsa

23 comments:

  1. Wah.. tak pernah cuba lagi nie...

    ReplyDelete
  2. Jom singgah sini

    https://cikbalkish.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Kak Sue makan ja peria.. suka sangat kalau arwah Mak Kak Sue buat sayur.. nie ada kerepek pulak ya.. macam menarik juga nie..

    ReplyDelete
  4. Ada sebalang kat rumah
    Tak habis2 lagi

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Sedap Cik Nor.. Dah start makan tak leh nak berhenti..

      Delete
  6. pestime tgk kerepek peria ni kak.

    ReplyDelete
  7. pernah nampak tp x penah cuba hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah banyak orang komersialkan ye.. Sha baru cuba juga..

      Delete
  8. Replies
    1. Kan mamapp.. dah kunyah tak boleh nak berhenti..

      Delete
  9. Tak pernah dengar lagi tentang kerepek peria.

    ReplyDelete
  10. selalu makan yg kt kedai mamak..yg ni belum try...
    sekrg ada bendi rangup..

    ReplyDelete
  11. suka makan peria masak yang pecah telur tu.. dengan kepek cemni okla.
    kalo masak lain x lalu dek tekak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun suka yang masak dengan telur tu.. sedap..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »