Wednesday, April 10, 2019

Nescafe Caffe Mocha

Assalamualakkum..
Hye semua..

Lama dah teringin nak cuba.. Sudahnya hari tu nampak dalam keadaan yang fikiran melayang-layang.. Terus ambil satu dan bayar.. Harganya RM6.90.. Masa ambil dan bayar ni memang tak fikir pun pasal harga.. Tapi bila dah waras, rasa macam membazir lak.. Tambah pula bila dah rasa.. Rasanya biasa-biasa je.. Macam bancuh yang 3in1 tu je.. Tak ada apa yang istimewa.. Kalau nak cepat sesuailah grab and drink.. Pekat mocha tu masih istimewa.. Nescafe kan..


21 comments:

  1. Boleh la cheq cuba ni nanti bila jumpa kat kedai 7e, cheq suka neskepe 😎

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau peminat nescafe memang kena cuba.. hehehe

      Delete
  2. sekali-sekala tak apa,teringin kan..

    ReplyDelete
  3. sesekali boleh la, ocha..dap dap!

    ReplyDelete
  4. Hari tu macam nak cuba tp tak terambil. Last2 beli wonda coffee je. Hehe

    ReplyDelete
  5. Cantik packaging dia tapi kalau Rasa sama.macam 3-in-1 beli 3-in-1 je la

    ReplyDelete
  6. Hari tu ada beli kt stesen minyak rNR. . Tgk harga mahal. .Tapi nak test jugak. . Benda first time tgk dalam bekas ni. . Rasa dia biasa ja

    ReplyDelete
  7. Rajin betul Kak Sha cuba minuman-minuman yang ada di pasaran. Biasanya, saya akan beli produk yang dah biasa dibeli je. Sbb takut bila cuba produk baru, rasanya tak seperti expectation.

    ReplyDelete
  8. xpe kak sesekali nak merasa. kalo x rasa dok tingin gitu ja =D

    ReplyDelete
  9. selalu nmpk sbb selalu g 7E. tp mata sy cuma nampak nescafe ice je sbb tu mmg fav sy hehehehe

    ReplyDelete
  10. rasa macam mahal, sayang duit..hehe

    ReplyDelete
  11. tak pernah pulak teringin yang ni sebab mahal haha selalu grab yang dalam tin tu je

    ReplyDelete
  12. sedapnya lahai...kita memang suka nescafe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »