Saturday, April 13, 2019

Random Photo #11

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kemas-kemas galeri HP dan terjumpa gambar-gambar ini.. Sebelum delete, kita share kat blog dulu..

Beli Holder phone ini dekat Facebook.. RM58 sekali postage.. Alhamdulillah seller memang okay dan mudah berurusan..

Bubuh handphone, okaylah.. senang nak adjust..

Cantik Perpustakaan dalam Mahkamah Putrajaya ini.. Tapi tak singgah ke dalam pun.. Ambil gambar luar je..

Food truck depan pejabat kerajaan di Putrajaya.. Macam-macam ada.. Tak payah nak ke mana-mana dah.. Air, makanan, buah-buahan, kudap-kudapan dan bawang pun ada.. Memang meriahlah.. Sha try dia punya kebab kambing.. sedap..

8 comments:

  1. bestnya kalau dapat masuk library dia kan kaksha, nampak elegan betul dari luar

    ReplyDelete
  2. Dah ramai orang meniaga makanan guna food truck sekarang

    ReplyDelete
  3. Dah ada folder phone tu senang la nanti nak selfie nak live dalam kereta hehe

    Untung la org Putrajaya, semua depan mata.. Tinggal sediakan duit je

    ReplyDelete
  4. nampak panas terik betul Putrajaya tu..

    ReplyDelete
  5. cantiknyaaa library mahkamah tuuu!

    ReplyDelete
  6. Ingatkan istana rupanya library

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »