Sunday, April 7, 2019

Penghargaan 'Suku Pertama' 2019 Dari Anies

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bila nama tertera di carta penghargaan Anies.. Boleh tengok SINI.. Banyak juga komen yang Sha tinggalkan di blog Anies rupanya.. Terima kasih Anies untuk penghargaan yang diberikan.. Korang jangan lupa terjah blog Anies tau.. Anies rajin kongsikan tentang tempat-tempat yang beliau dah pergi.. Suka Sha baca pengalaman beliau dan juga perkongsian beliau mengenai acara Fun Run.. Walaupun belum mampu nak joint, kita baca pengalaman Anies je dulu.. Mana tahu satu hari nanti boleh date dengan Anies di acara larian pula kan..

Antara mereka yang dihargai.. Boleh terjah SINI..

21 comments:

  1. Sha mmg rajin terjah blog org.. Thank jugak sha jejak blog lea.. lea jerk x de masa.. adehh

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, salam ukhuwah.
    Pertama kali singgah di sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.. Salam ukhwah..
      Terima kasih singgah..

      Delete
  3. Tahniah, Kak Sha. Rasanya tahun ni banyak entri kat blog akak tentang top commentator😂.

    ReplyDelete
  4. jom jom trn KL n kita lari sama2 ;-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »