Tuesday, April 9, 2019

Random Photo #10

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kesukaan Sha dan juga Amani..

Pertama kali cuba yang Kimchi Chicken ini.. sedap.. Selalu Sha beli belut atau tuna..

Nampak tak dah makin meriah dari gambar sebelum ini.. (Boleh tengok SINI).. Dalam masa 6 hari je dau-daun dan buah dia dah melebat..

Meriahkan bila pucuk baru dah keluar..

Beli popcorn untuk anak-anak.. Sedap juga flavour dia..

 Dah jumpa Family Mart, haruslah beli aiskrim dia.. Sha makan Latte.. Adik-adik makan green tea..

 Oden Family Mart.. Kali ini cuba telur dia juga.. Bolehlah..

Asam pedas ikan kembung.. Kesukaan arwah abah ini.. singgah makan tempat kesukaan arwah di area serendah..

16 comments:

  1. wow makanan dia semuapun akak suka.... sedapnyer hai... .
    kat serendah ada yer kedai asam pedas sedap

    ReplyDelete
  2. Adehhh!!! banyak gambar foodink terliur tengok

    ReplyDelete
  3. gambar yang first tu donat ke kak ?

    ReplyDelete
  4. Apakah itu yg tas sekali Sha...kek ek?
    Kat area rumah akak ada gak Family Mart.. Dulu dulu masa baru bukak selalu gak beli, la ni dah kurang sikit kemaruknya

    ReplyDelete
  5. Byk.nya gambo makanan fuh nasib baik the kenyang

    ReplyDelete
  6. sy syukur sgt family mart ni jauh dr rumah sy hahahaha kalau x habis laaa rabak serabak rabaknya

    ReplyDelete
  7. Saya tak pernah lagi ke Family Mart. Tapi selalu dengar orang cakap ada macam-macam makanan dijual di sana.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »