Tuesday, April 30, 2019

Koleksi April 2019 #1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hujung April, Sha ada beli beberapa buah buku sebagai tambahan koleksi Rak "To Be Read" Sha yang tak susut-susut.. Hehehe.. Ada yang dah sampai dan ada yang belum.. Sha share yang dah sampai je sebagai penutup bulan April ini..

Buku Psikik oleh Husna Rosli ini sha beli sebagai menyokong penulis.. Beli dengan penulis, dapat tandatangan beliau..

Yang ini pula adalah tambahan untu Giveaway Sha.. Boleh tengok SINI..

10 comments:

  1. Ish. Ramai dah beli Psikik ni. Dah la good review dari semua. Nak kena dptkan dari Una ni. Hehe. Apa la agaknya buku lain yg kak sha beli ek hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki.. akak pun tak ingat buku apa lg yang tak sampai..

      Delete
  2. psikik tu macam menarikk! hehehe.

    ReplyDelete
  3. Jelesnyaaaa....uwaaa!!! Akak dah lama betul tak tambah koleksi...sob..sob..

    ReplyDelete
  4. mata sy tertancap pada tulisan husna tu hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »