Saturday, April 13, 2019

Shopping di Shopee #3

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sibuk dengan pindah rumah, sempat lagi Sha shopping di Shopee.. Beli spray mop.. Cari dekat kedai tak berapa cantik dan mahal.. Bila survey dekat Shopee memang berbaloilah.. RM18.30 + RM5.04 (postage) baru RM23.34 je kena bayar.. Kira okay lah kan..

Bungkusan yang bagus dan kemas..

Kecik je kotak dia..

Barang dalam kotak..

Setelah dipasang.. 

10 comments:

  1. ramai jugak yang pakai mop ni rupanya murah gak kat shopee ya.. nampak senang tapi kain pengelap tu boleh rrendam lah kan kotor nak basuh

    ReplyDelete
  2. Macam-macam teknologi yang ada sekarang untuk memudahkan kerja. Rajin betul Kak Sha mencari barang-barang macam ni. Saya masih kekal dengan mop tradisional­čśé

    ReplyDelete
  3. shopee ni memang berbaloi lah, nanti kaksha review la best ke tak pakainya

    ReplyDelete
  4. O M G.. Kak t buat la review lepas akak pakai.. Nak jugak cari spray mop masa ngandung ni. Letih nak pakai yang kena perah tu. hehe

    ReplyDelete
  5. Best ka pakai mop ni.. Sy pun suka shopping di shopee semua berbaloi klu kita pndai cari yg harga murah

    ReplyDelete
  6. ookay ke guna tu kak ? ramai kata mudah kan..

    ReplyDelete
  7. tulahh di shopee semua barang rumah yang kita nak ada..

    ReplyDelete
  8. kita pun ada gak mcm ni tp cpt rosak la plk..:)

    ReplyDelete
  9. Menarik Ni mama pun hantu shopee gqk

    ReplyDelete
  10. hehehe pagi td terbuka CJWow Shop ternampak mop ni... cuma kaler je lain sha..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »