Shoplinks.Asia

Wednesday, May 24, 2017

Beauty And The Beast (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Disebabkan mood membaca macam tak berapa nak ada, maka kita layan filem lah dulu kan..

Starting filem ini tak best.. Boring..
Tak macam versi versi sebelum ini..
Masuk ke minit Beast selamatkan Belle dari serigala barulah agak menarik untuk ditonton..
Tapi pemandangan dalam filem ini memang cantik..
Part yang paling best bila Beast bawa Belle pergi Perpustakaan dia..
Pergh!! Rasa macam nak masuk dalam citer tu je..
Ohsem giler Perpustakaan dia..
Tu je lah yang best pun..
Lagu dia pun tak syok..
Cerita dia slow gila.. Lama betul nak sampai ending.. hahaha..

Pada selera Sha lah..
Korang Sha tak tahu..

Tapikan Sha suka tengok Gaun yang Belle pakai masa tarian yang last tu..
Serious cantik giler.. Jatuh cinta i tengok gaun dia..

 
Sumber gambar Google Image
 
Sumber gambar : Google image

10 comments:

  1. Movie marathon ke minggu ni sha. Ana tak tgk lg movie ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a Ana.. hehehe.. Mood membaca cam hilang..

      Delete
  2. aah ju pun suka tgk ni. ari tu masa tayangan ju tgk bawa hby =)

    ReplyDelete
  3. Ayu tak sempat nak gi tgk wayang. baru ni jumpa dvd...layan. memang best..sgt menghiburkan. and suka sgt ngan lakonan emma as belle. and yes..gown last memang cantiks sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sep sikit.. hehehe.. terpikat betul sha dengan gaun dia tu..

      Delete
  4. Tak tgk lagi cite ni.. kene tgk jugak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trylah tengok lea.. tapi starting dia macam slow sikit..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI