Shoplinks.Asia

Sunday, May 21, 2017

Death Note : Light Up The New World

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom tengok wayang.. Hehehe..
Sambungan bagi filem Death Note..
Sha memang meminati siri ini..
Drama dia pun menarik..
Bila tengok filem ini, rasa macam akan ada sambungan lagi je..

Untuk filem kali ini ada Reaper baru yang comel..
Macam rama-rama je..
Nama dia Arma.. Putih bersih..
Ending filem Arma nie korbankan nyawa dia untuk pemilik buku.. Sweet sangat..

Satu lagi Reaper baru Beepo..
Yang nie muncul masa awal filem je..
Lepas tu dah tak muncul dah..

Reaper yang kekal Ryuk..
Yang nie dari mula filem Death Note dia ada..
Jahat sikit Reaper ini..

Kalaulah dunia nie memang betul ada buku Death Note ini, jahanam.. Huru Hara dibuatnya..
Apapun.. ini hanyalah filem..
Untuk menghiburkan hati..
So janganlah terpengaruh sangat ye..
Khayalan dan imaginasi je..


5 comments:

  1. Death Note tu rasa cam penah tgk.. tp dah lupe jln cite dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best tau citer nie.. Nanti nak kua versi english lak..

      Delete
  2. minat Death Note, minat L..hihi
    follow dari komik sampai filem tapi yg drama memang tak tengok sebab suka pelakon yg dalam filem lg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komik sha tak baca.. Sha tgk filem dan drama dia je.. hehehe

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI