Shoplinks.Asia

Tuesday, May 30, 2017

Pirates Of The Caribbean : Salazar's Revenge

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha menonton wayang..
Cerite Pirates of them Caribbean..
Tak rancang pun.. Tetiba encik suami ajak menonton..
Kebetulan pula, Sha memang ada dapat 2 tiket wayang Free..
Renew movie club card TGV..
Kalau renew within tarikh yang dia bagi RM10 je..
Kalau lewat kena bayar RM30, cam buat kad baru..
Eh.. Cite pasal kad pula..

Jom sambung sembang pasal my hero.. hehehe..
Cerita kali ini memang best..
Kira macam permulaan pada kenakalan Captain Jack..
Sebab Salazar nie musuh dia yang pertama..
Pastu adalah keluar kejap Will Tunner dekat permulaan cerita, ending dan juga sedutan untuk next filem..
Watak lain anak Will Tunner dengan anak Barbossa..
Lepas tu si Salazar tu lah..
Pada Sha perjalanan cerita ini memang menarik dan ohsem..
Ada suspen dan juga komedi bersahaja..

Owh ya.. Korang jangan keluar panggung dulu tau..
sebab ada sedutan untuk cerita berikutnya..
Tapi lambat baru keluar..
Lepas habis credit title baru keluar sedutan filem tu.. Sabar menunggu ye..
Sha tengok wayang ini pada 29.05.2017..

Alamak.. Gambar blur pula..

Yeah!! me and my hero.. hehehe..

2 comments:

  1. sha pun minat johnny deep..kekal muda org ni..haha best x kak? sha blm tgk lg

    ReplyDelete
  2. mv belum tengok..ni salah satu filem febret mv

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI