Shoplinks.Asia

Tuesday, May 30, 2017

Dating Sempena Anniversary

Assalamualaikum..
Hye semua..

Rasanya, ini first time kami keluar dating time puasa..
Tak pernah lagi.. hehehe..
Entah apa angin encik suami entah..
Sha okay je.. Tapi kena korbankan cuti rayalah..
Cuti tak banyak..
Pastu kalau kerja kerajaan (tempat Sha je kot) ada limit cuti..
Sebulan 2 hari je boleh ambik cuti..
Kalau tak amik boleh carry foward ke bulan yang seterusnya..

Kami tak ke mana pun..
Jenjalan berdua dan tengok wayang..
Just nak spend time berdua je..
Macam sebelum kahwin..
Cuma kali ini tak ada acara makan-makan je..
Makan-makan kita buat kat rumah..
Sha tempah brownies buat pemanis mulut masa berbuka..

Itu jelah aktiviti hari ini..
Isnin (29.05.2017)

5 comments:

  1. Happy anniversary sha. Semoga berbahagia ke syurga mudah-mudahan.

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary. Smga bahagia selamanya. ❤❤

    ReplyDelete
  3. mana2 pun sama sha..sebab dalam sebulan hanya 11/2 je kelayakan cuti..ni dah 10 tahun ni ada lah 25 hari cuti

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI