Dah Jodoh I Dengan You oleh Ain Kamalia - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, May 29, 2017

Dah Jodoh I Dengan You oleh Ain Kamalia

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom layan novel romantik sweet tahap tak hinggat.. hehehe..
Kisah yang dibawa memang menarik dan realistik..
Cinta yang sweet..
Sama-sama suka dan sayang tapi masih sedar mengenai perbezaan agama..
Datang pula makhluk tak berapa nak baik..
Kacau hubungan mereka dengan cara yang kurang kebijaksanaannya..
Maka terlerailah cinta..
Tapi yelah, guna cara tak baikkan..
Maka tak menjadilah hubungan tu..
Ben dan Yana.. Lari jauh mana pun..
Kalau dah jodoh, pasti tak kemana..

Baca dan selesai pada 27.05.2017

8 comments:

  1. best ye? nanti leh try cari kalau ada sale..hehe

    ReplyDelete
  2. Kite stop dulu baca kisah romantik skrg ni.. Sbb rasa cam tak leh blah.. ekekeke

    ReplyDelete
  3. sweet je gambar cover novel ni, mesti ceritanya pun sweet jugak

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..