Shoplinks.Asia

Saturday, May 20, 2017

Prometheus (2012)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem ini dah lama..
Sha je baru nak tengok..
Sha minat juga citer Alien nie cuma kenkadang tu tak lalu nak tengok.. Hehehe..
Tapi sebab baru ini keluar Filem Alien : Covenant, tu yang tengok juga..

Not bad lah citer dia..
memang dasyatlah watak-wataknya..
Sha paling suka cinematografi dia..
Cantik bangat shoot shoot dia..
Adoilah.. Kalau tengok dekat wayang nie memang tekup tekup mukalah citer dia..

Watak yang paling ohsem Sha suka ialah Elizabeth Shaw yang dilakonkan oleh Noomi Rapace..
Daripada perempuan yang biasa, bertukar menjadi survivor..
Memang ohsemlah part dia potong perut, pastu lawan dengan Engineer tu..
And akhirnya tinggal sorang..

Tapi serius menarik sangat.. Tak sabar lak rasanya nak tengok Alien : Convenant..

Sumber gambar : Google Image

7 comments:

  1. anda di tag..

    http://www.mohdnoorshawals.com/2017/05/segmen-bloglist-jun-september-2017.html

    ReplyDelete
  2. Wah mcm menarik je citer ni. Boleh tgk juga nanti :)

    ReplyDelete
  3. byk betul cite best skrg.. tp x dpt tgk lagi.. tggu lepas bersalin baru tgk cite pelik2 ni.. hehehe

    ReplyDelete
  4. lama tak layan movie//ketinggalan sungguh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI