Shoplinks.Asia

Monday, May 22, 2017

Free Botanics Hydra Whitening Wash (12g) Sample

Assalamualaikum..
Hye semua..

Perkara yang baik, haruslah dikongsi bersama.. 
Ye tak..
Sha jumpa mengenai free sample ini di blog Tiara..
Sha pun terpikat tengok packaging dia..
Sha pun Request juga.. Hehehe..

Korang berminat?? Klik SINI..
Isi je borang tu dan sama-samalah kita tunggu..

6 comments:

  1. wahh.. rasa mcm ada isi jugak haritu. hehe
    memang cantik packaging dia. tergoda tgk. hew hew

    ReplyDelete
  2. Wah nak kena isi gak ni heheh

    ReplyDelete
  3. Thankz sha.. Lea dah isi jugak.. Leh letak kat opiz pencuci muka ni kalau dapat.. hehehe

    ReplyDelete
  4. sha dah apply, bilalah nak sampai hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI