Couple Parking - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, May 23, 2017

Couple Parking

Assalamualaikum..
hye semua..

Kan aritu ada cerita pasal gotong-royong kuarters..
Masa gotong-royong tu kan Sha cakap pasal buat line parking..
Masa tu lupa nak amik gambar..
Nie baru dapat.. Hehehe..
Saja je nak tayang kat korang.. Hehehe..
Jangan marah tau..

 
Inilah couple parking tu.. Hehehe..
Parking asal yang motor ego hitam tu..

 
Dua-dua motor Ego.. Versi lama dan baru sikit.. Hehehe..
Sha punya motor dah tentulah yang warna merah tu..

8 comments:

  1. hihi, ingtkn cple parking mksudnya moto tu dduk dlam dua parking, hihi..

    ReplyDelete
  2. bagus ada sistem mcm ni. kemas dan tak lah dorang parking suka hati je kan

    ReplyDelete
  3. Lebih teratur dan nampak kemas kan 😄

    ReplyDelete
  4. Hehehehe p kije naik muntor ke sha??

    ReplyDelete
  5. nmpk teratur bila ada park mcm ni =)

    ReplyDelete
  6. hi sis, saya datang singgah sini :)

    ReplyDelete
  7. Wahhhh, kagum mrs pip ni..
    Sha bawa motor... cayalah....

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..