Shoplinks.Asia

Tuesday, May 16, 2017

Perasaan Hampa

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sajalah Sha nak luah kat sini..
Sha sedih dan hampakan juga..
Menanti dan menunggu umpama bulan jatuh ke riba..
Mungkin ada khilaf Sha dimana-mana sehingga jadi begini..

Hadiah GA tak kunjung tiba.. Sedih..
Ada yang dari tahun lepas.. Senyap gitu je..
Kalau ada masalah boleh je bagi tahu..
Tak adalah kita ternanti-nanti..

Hadiah menang buku untuk review pun tak muncul-muncul..
Lama dah Sha tunggu.. Dari Januari 2017..
Sekarang dah nak tengah bulan Mei..
Sudahnya Sha beli je buku tu..
Pun tak muncul-muncul..
No tracking dah dapat..
Tapi tak ada dalam Track n Trace.. Apa Cite..
Selalunya beli dengan Online Mall ini tak pernah ada masalah pun..
Kali ini cam problem je.. Sedih jiwaku sedih..

Apa pun, ini semua pengalaman..
Menguatkan lagi semangat untukku..
Tak kan pernah serik..
Tetap juga membeli Online..

Korang ada pengalaman nak share..
Jom share dekat komen..
Pengalaman lain pun okay je..
Luahkan rasa hati anda.. Barulah lega..

4 comments:

  1. Lahai sian sha.. sabar ye.. lea pun pernah jugak alami semua ni.. Hadiah GA tak kunjung tiba.. Beli online ada jugak kene tipu.. Mungkin bukan rezeki.. Tak pe la.. Dorang tak ikhlas la tu buat GA tapi tipu hadiah.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. alahai sedihnya sha...oh ya MV pun pernah menang GA tapi hadiah tak sampai2 tnya penganjur cakap dah pos..xpa lah bukan rezeki kot

    ReplyDelete
  3. sabar lah ye sha. insyaAllah ada rezeki yang lebih baik untuk sha sekeluarga nanti.

    ReplyDelete
  4. Tak pernah alami pula. Allah, seksa kan rasa menanti dan menunggu sesuatu yang tak muncul-muncul 😢 Tak patut dorang buat camtu. Sabar, ada hikmahnya disebalik semua tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI