Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, May 9, 2017

Helios Eclipse Prologue

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama tak baca komik keluaran GempakStarz ini..
Best-best tau komik dia..
Yang Sha baca ini bersiri..
Ini yang first ada lagi 7 buku..
Kalau nak tau lebih detail boleh klik SINI..
Ceritanya mengenai ahli sihir, dunia magik dan dunia manusia..

Sesekali bosan, Sha bacalah komik..
Komik fantasi kan..
Zaman sekolah dulu, memang rajin beli,,
Banyak gak komik yang best-best dari GempakStarz..

Hak milik Perpustakaan Negara Malaysia.

6 comments:

  1. Pernah nampak komik ni, tapi sy tak beli sebab time tu nak beli komik lain 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha memang suka baca keluaran GempakStarz ini.. Cuma lama dah tak membeli komik..

      Delete
    2. Kalau komik ni ada di library sini, bolehlah sy pinjam 😁

      Delete
  2. Tak sangka kat perpustakaan negara ada komik juga...

    ReplyDelete
  3. ble jer ada komik kat library kan sha ramai yg tak tau

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI