Perhimpunan Bulanan Mei/2017 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, May 25, 2017

Perhimpunan Bulanan Mei/2017

Assalamualaikum..
Hye semua..

Setiap bulan, tempat kerja Sha akan ada perhimpunan bulanan setiap petang Jumaat..
Untuk Mei, perhimpunan diadakan pada sebelah pagi hari Khamis..
Kebetulan pula, ari Sabtunya kita akan berpuasa..
Jumaat malam kita akan berterawih..
Untuk perhimpunan bulan Mei ini ada diselitkan Tazkirah Ramadhan..
Disampaikan oleh Ustaz Dari Jabatan Pengajian Am..
Ada juga cabutan bertuah.. Tapi sha kurang bertuah.. hehehe..
Ada penyapaian pekerja cemerlang bulanan kategori Staf sokongan dan Staf Akademik..
Penyapaian hadiah dan sijil untuk Event-event yang dimenangi PSAS..
Ucapan Pengarah dah semestinya..
Yang terbaru ada permainan Kahoot!! Game menguji minda..

Bila buat pagi ini, feel dia lain sikit..
Rasa pelik.. sebab dah terbiasa petang kan..
Lepas habis perhimpunan terus balik rumah..
Sesekali kena lah buat lain dari yang lain..

6 comments:

  1. Bagusnya bulan2 ada perjumpaan. Kat tmpt kerja CR hari ni ada prgm smpenan ramadhan jugak.

    Salam ramadhan yer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat sini memang jadi amalan setiap bulan perjumpaannya.. dah 3 ke 4 tahun camtu..

      Delete
  2. salam ramadhan sis =) da terasa sgt aura nya kan

    ReplyDelete
  3. Kitorang kat sini setiap pagi ada morning meeting.. Kecuali jumaat..

    ReplyDelete
  4. Ofis MV takda buat mcm ni..just mesy bulanan jer

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..