Friday, May 12, 2017

Buat Sendiri Kotak Recycle

Assalamualaikum..
Hye semua..

Disebabkan kotak recycle dekat Perpustakaan dah rosak..
Makanya kami pun buatlah sendiri..
Mudah sahaja.. Guna semula kotak A4..

Sha buat dengan member sorang lagi..
Ini semua persediaan untuk menghadapi Audit EKSA.

 
Bahan-bahan yang diperlukan ialah
Kotak A4
Salotape
Gunting
Kertas warna
Gunting
 
 
Huru hara membuatnya.. hehehe..
Kena cantumkan dua kotak A4 tu tau..
Tebuk bahagian bawah kotak tu..
 
 
Cantumkan guna binding tape.. Baru dia kuat..
 Lepas tu baru balut dengan kertas warna..

 
Dah siap..

9 comments:

  1. nak hadapi audit EKSA ni memang penat,mujur ofis akak dah selamat kena audit.

    kreatif tu, cantik hasilnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh.. Akak dah diaudit ye.. Sha baru nak audit dalaman kak..

      Delete
  2. wahh cantik! Kreatif2 *_*

    ReplyDelete
  3. tq sha boleh guna untuk letak news paper....nnt nak try lah buat

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »