Shoplinks.Asia

Saturday, May 27, 2017

Beli Pesil Warna Dengan Voucher Lazada

Assalamualaikum..
Hye semua..

Rezeki dapat voucher Lazada..
Celcom bagi..Freebie Raya katanya..
Sebenarnya dia bagi pilihan, nak Voucher Lazada (RM10), 10gb data (Tengahmalam) ataupun Panggilan percuma RM10..
Kalau pilih data, jenuhlah nak berjaga malam..
Sebab tu sha pilih Voucher Lazada..

Bila godek-godek dekat Lazada, nampak ada Pampers Drypers..
Bila nak beli voucher tak boleh guna..
Disebabkan dah tak tahu nak beli apa, Sha pun belikanlah pensil warna untuk Amani dan Imani..
Cari yang free shipping dan harga berbaloi..
Sha cuma perlu tambah RM3.50 sahaja..
Dapat 3 set warna pensil saiz kecik (12pcs)..
Okaylah kan..

Bila ada anak sekolah ini tambah darjah satu..
Memang kena standby stock pensil warna, pensil tulis, pemadam dan pembaris..
Asyik hilang je.. Memanjang dia sedekah dekat kengkawan..
Hari tu tebus dekat Ezbuy pun sama..
Sha beli Pensil dan pemadam.. Buat stock..
Kali ini kita beli pensil warna pula.. hehehe

 
Mesej dari Celcom..
Sha dapat ini lepas topup..

 
Yeah!! Berjaya redeem..

Voucher selamat digunakan pada 25.05.2017
Sekarang kita tunggu sahaja ketibaan kaler ini.. hehehe

7 comments:

  1. Rezeki Ramadhan,..boleh buat stok alat tulis ye ...😊

    ReplyDelete
  2. wah rezeki anak anak kak sha hehe. makin ligat mewarna lah lepas nie hikhik

    ReplyDelete
  3. Wah rezeki dpt voucher tu. Best kan.

    Selamat menjalan ibadah berpuasa Sha.

    ReplyDelete
  4. wahh..mesti anak2 sis happy nnti dpt pensil warna tu..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, rezeki 😄 Kalau sy pun, pilih voucher 😁

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI