Thursday, February 21, 2019

Bila Bomba Datang Melawat

Assalamualaikum..
Hye semua..


Semalam ada bomba datang ke Sekolah Kebangsaan Amani & Imani.. Seronok anak-anak ini tengok abang bomba.. Ada Latihan Kebakaran dan penerangan dari anggota bomba.. Berkumpullah anak-anak ini di padang.. Aktiviti hari Rabu (20.02.2019)

Imani tak berapa nak ceria kena duduk tengah panas.. Anak dara ini kalau tak suka memang nampak kat muka dia.. hehehe..


7 comments:

  1. tingat ms sek dulu... sy suka prog mcm ni sbb at least murid belajar sesuatu yg diorg x peroleh dlm kelas

    ReplyDelete
  2. zaman2 sy sekolah dulu xde pun xtvt macam ni..hehe

    ReplyDelete
  3. Bertabahlah ya terpaksa berpanas sebentar heheheee...
    Takpelah demi ilmu dan juga demi abam bomba

    ReplyDelete
  4. bagus jugak aktiviti macam ni didedahkan seawal usia anak2. zaman sy dulu tak ingat ada ke takda hihi

    ReplyDelete
  5. alahai sian imani, sabar ye latihan sekejab jew

    ReplyDelete
  6. time sekolah memang best ada aktiviti macam ni..hihi

    ReplyDelete
  7. Seronok bdk2 Abam Bomba dtg to x seronok sebab tgh panas

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »