Sunday, February 3, 2019

KFC Fried Mashed Potato Fingers

Assalamualaikum..
Hye semua..

Dah rasa KFC Fried Mashed Potato Fingers? Sedap.. Sebab rasa kentang.. Hehehe.. Sha ini memang peminat kentang.. Jadinya bila produk tu dari kentang, wajiblah Sha cuba.. KFC Fried Mashed Potato Fingers ini ialah kentang lenyenk yang dijadikan jejari dan digoreng rangup tapi lembut di dalam.. Didatangkan bersama sos colonel.. Nak cicah sos tu pun sedap, makan macam tu je pun sedap.. 

Dapat 10pc fried mashed potato fingers dengan colonel gravy.. Harganya RM5.90..


14 comments:

  1. wahhh..nampak menyelerakan~~ kena cuba ni!

    ReplyDelete
  2. Wah.Nampak rangup di luar..tapi lembut di dalam tu yang terpanggil nak cuba juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu PC.. rangup di luar dan lembut didalam..

      Delete
  3. Saya dah cuba menu yang ni, Kak Sha. Rasa memang akan repeat order. Kalau tak silap saya, harganya RM 4.90. Kak Sha beli secara delivery ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Jannah.. harganya RM4.90.. hehehe.. tertambah pula hehehe..

      Delete
  4. Terus lapar baca post Sha ni.. Last time LZ pergi KFC ada terpandang juga KFC mashed potato fingers ni tapi disebabkan lapar yang amat sangat so terpaksa pesan set lain.. In shaa Allah kena cuba sebab masa terhad kannn..

    ReplyDelete
  5. tengah posa KFC.. tengah posa KFC.. !!! bertahan berthaaaaan ehehe..

    ReplyDelete
  6. laa knape x jumpa ek aritu? hmmmm

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »