Thursday, February 14, 2019

Krispy Kreme Doughnuts

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha baru pertama kali cuba donut jenama Krispy Kreme ini.. Ini pun kebetulan je ternampak dekat Restoran Jejantas Sungai Buloh.. Memang cadang nak beli donut.. Jadinya tersinggah lah kat sini.. Sha beli Cadburry Mud Pie, Double Chocolate, Chocolate Sprinkle dan Powdered Strawberry.. Satu box ada 6 ketul berharga RM21.40.. Okaylah.. Rasa donut.. hahaha.. Sedap je.. Sebab coklat.. Donut dia pun lembut.. Anak-anak Sha suka..


4 jenis donut..

8 comments:

  1. Sedapnyaaa. Rasanya tak pernah lagi try krispy kreme. Ramai jugak minat krispy kreme berbanding dunkin donut or big apple. Saya plg suka beli big apple yg jenis kecik kecik mini donut tu haha. Comel!

    ReplyDelete
  2. Tak pernah rasa lagi donut ni..
    Nmpk sedap tu

    ReplyDelete
  3. fuiyo, mmg menggoda dia punya coklat tu.

    ReplyDelete
  4. Lama tak makan Krispy Kreme doughnuts ni. Terliur plak tgk.

    ReplyDelete
  5. Yummy.. sedap Ni x terlalu manis mcm donat lain kan

    ReplyDelete
  6. jujur ckp x penah rs sbb fav sy dr dulu big apple hehehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »