Thursday, February 7, 2019

Koleksi Buku Februari 2019

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama tak update pasal buku kan.. Nak buat macam mana, perbelanjaan agak ketat sedikit tahun ini.. Lepas itu, encik suami pun dah jeling-jeling tengok rak buku yang penuh.. hahaha.. Untuk tahun 2019 ini banyak buku yang Sha beli secara pra tempahan.. Bila sampai terus baca dan review.. Buku dibawah ini Sha beli sebagai sokongan kepada penulis dan ada yang preloved..

Hantu oleh Mesbo
 Buku ini Sha beli terus dengan penulis.. Tanda sokongan.. Kalau korang berminat untuk dapatkan klik SINI.. Sampai pada 06.02.2019..

566 Hari Mencari Cinta oleh Ilya Abdullah
The Silent Killer oleh Nurizzah Hani
Seruan Pertama oleh ISmi Fa Ismail
Buku yang ini pula Sha beli secara preloved di SINI.. Buku 566 Hari Mencari cinta oleh Ilya Abdullah tu memang dah lama Sha cari.. Buat koleksi.. Buku rare katanya.. 3 buku ini RM44 termasuk postage..

10 comments:

  1. the silent killer tu cover dia mcm poster filem james bond ;-)

    ReplyDelete
  2. Samalah kita, Kak Sha. Saya pun kena kawal perbelanjaan untuk novel­čśů.

    ReplyDelete
  3. wow the silent killer nampak menarik. selamat membaca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya menariklah.. Beli sebab cover dan tajuk.. :)

      Delete
  4. Cover byk color Hiram putih.. trend kut

    ReplyDelete
  5. Buku gambar pertama tu nampak menarik. Tak pernah tau pun pasal buku Hantu//Mesbo ni. Hee

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »