Friday, February 8, 2019

Korean Drama (Februari 2019)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Antara drama yang menarik untuk bulan Februari ini.. Pilihan Sha ialah drama yang ada unsur thriller, penyiasatan, misteri, komedi, sejarah dan seram.. Sekadar cadangan untuk anda menontonnya.. Manalah tahu tengah tercari-cari nak tonton apa kan.. Selamat menonton..

Drama: Item
Country: South Korea
Episodes: 32
Airs: Feb 11, 2019 - Apr 2, 2019
Airs On: Monday, Tuesday
Network: MBC
Duration: 35 min.

Drama: Touch Your Heart
Country: South Korea
Episodes: 16
Aired: Feb 6, 2019 - Mar 28, 2019
Aired On: Wednesday, Thursday
Network: tvN
Duration: 60 min.

Drama: Haechi
Country: South Korea
Episodes: 48
Airs: Feb 11, 2019 - Apr 30, 2019
Airs On: Monday, Tuesday
Network: SBS
Duration: 35 min.

Drama: The Fiery Priest
Country: South Korea
Episodes: 40
Airs: Feb 15, 2019 - Apr 20, 2019
Airs On: Friday, Saturday
Network: SBS
Duration: 35 min.

8 comments:

  1. dah tengok sikit drama Touch Your Heart, yg lain tak tahu lagi nak tengok drama apa pula..hehe

    ReplyDelete
  2. Teringin juga naknlayan Korea to stay yg mama best. Since Sha dah senarai Kat sini boleh refer sini je la

    ReplyDelete
  3. Touch Your Heart n Haechi kena tengok..!! hero best best.. tapi CT jenis download habis dlu baru tngk. Encounter pun baru habis tengok kekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah kita.. tunggu habis semua episod main baru tengok.. hahaha..

      Delete
  4. yg tgh tgk skrg ni pun asik skip je😆😆

    ReplyDelete
  5. alamak. korea drama!
    aida br terjebak kembali ni Sha.
    aida tgk kat android box jer.
    settle semua episod.
    pulun kasik abis 2-3 hari. baru syok :) ha ha ha ha...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »