Wednesday, February 6, 2019

Playlist Update

Assalamualaikum..
Hye semua..

Playlist dekat hanphone dah update.. Kikiki.. Sambil buat kerja, sambil layan lagu.. Kali ini macam banyak lagu Melayu pula.. Hahaha.. Terdengar masa jalan-jalan dekat youtube.. Macam best pula.. Macam biasa, emosi Sha memainkan peranan penting bila Sha buat playlist.. 

Lagu ini muzik dan lirik dia catchy.. Lepas tu macam comel je bila tengok Syamel menari.. Sha memang suka suara si Syamel ini.. Dia macam husky gitu..

Lagu ini best dan Sha selalu dengar sebelum ini, cuma tak tahu siapa penyanyi dia.. Suara Kaer tu unik pada Sha.. Gandingan dia dengan Amylea memang sweetlah.. Sha tak tengok sangat drama Nur.. Cuma tahu lagu ini OST untuk drama Nur.. Lirik dia pun not bad juga..

Talk Love - K.Will
Lirik dia ohsem.. Muzik dia simple.. Tapi Sha tak tengok pun drama DOTS ini.. Tak tahulah kenapa tapi macam tak berapa nak layan.. Hahaha.. Tapi lagu ini memang best..

12 comments:

  1. ms tgk drama nur tu baru sy tau siapa penyanyinya hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pula memang tak tengok drama Nur tu.. kikiki..

      Delete
  2. DOTS best..OST dia pun ohsem..
    sekrg layan lagu 'aatu peluang', selamat tinggal sayang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu peluang tu masih dalam playlist.. hehehe..
      Tak berjaya lagi nak tengok DOTS tu..

      Delete
  3. Replies
    1. hahaha.. tak suka lirik dia ke atau orangnya..? Akak tak berapa berkenan dengan pakaian yang Syamel tu pakai bila dipanggil ke talk show ataupun buat persembahan..

      Delete
  4. Masih terbayang-bayang si Syamel ni joget masa AJL33 :)

    ReplyDelete
  5. Mama terlepas persembahan shamel Masa ajl nak Kena Usha ni

    ReplyDelete
  6. aida xde playlist lagu kat phone, sha.
    dulu time di ofis, ada radio or on radio online kat desktop.
    kat rumah, memang tak la dgr radio.
    aida ada playlist kat thumb drive. cucuk kat kereta. nice :)
    karaoke sorang diri dlm kereta time drive ha ha ah ha....

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »