Tuesday, February 5, 2019

Selamat Bercuti

Assalamualaikum..
Hye semua..

Selamat bercuti buat semua.. Berhati-hati di jalan raya.. Pastikan rumah yang ditinggalkan berkunci rapi.. Peralatan elektrik ditutup kemas.. Sha tak kemana pun.. Mereput di rumah je dengan anak-anak.. Hehehe.. Layan buku dan dramalah nampak gayanya.. Tapi tak berapa nak membara pula semangat membaca bulan ini.. Hari ini dah 05.02.2019 tapi Sha baru baca 3 buah buku je.. Hahaha.. Nampak tak.. Kemurungan telah menjelma.. Apa pun jomlah sterika baju sekolah anak-anak, sebelum lagi lemau dibuatnya.. Katil tu melambai-lambai je suruh tidur lagi.. Teruk dah ini.. Hahaha.. Apa pun, selamat bercuti buat semua.. Tak kisahlah apa yang anda lakukan..


17 comments:

  1. Selamat beristirehat Sha.PC pun kat rumah je.

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti dan menyambut tahun baru cina. Boleh bawa anak-anak g tengok persembahan singa ~

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti kak.. cuti CNY memang selalunya xde plan pun.
    jalan sana sini jem memang taklee nak jalan. dok rumah tido =P

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti
    Selamat mengulat buku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat bercuti wp.. Tak mengulat buku pun.. hahaha..

      Delete
  5. jemput laa beraya kt rumah sy... eh ehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh.. ehh.. ada rezeki nak gi juga ini.. dah dijemput ini.. :)

      Delete
  6. for the very first time, sha, cuti panjang, aida tak holiday ke mana2 tau.
    normally ada je reservation hotel.
    kali ni rumah kami dah mcm hotel. famili dtg ramai-ramai.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »