Sunday, February 17, 2019

Sekali Lagi oleh Auni Zainal

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Berjaya juga pinjam novel ini dekat PNM e-Reader.. Rata-rata review yang Sha baca mengatakan novel ini best.. Usaha jugalah nak pinjam dan baca.. Lebih 5 ke 8 kali jugalah pinjam dan pulang sebab apps crush.. hahaha.. Lepas tu mengalah.. Reserved jelah.. Sampailah baru ini dapat email dah boleh pinjam.. Cuba lagi dan akhirnya dapat baca.. Usaha tangga jaya..

Cerita yang sangat menyentuh perasaan Sha.. Menghargai apa yang kita miliki saat kia miliki lebih bermakna dari berusaha untuk mengubah masa lalu.. Kisah Nadiah yang kembali ke masa lalu dan menyebabkan kematian kawan baiknya.. Menyebabkan juga seorang sahabat bertukar menjadi jahat.. Semuanya kerana dia tahu apa yang berlaku pada masa hadapan.. Semuanya kerana diari merah miliknya yang menjadi rebutan..

Sha baca dan selesai pada 17.02.2019..


3 comments:

  1. penat reserve kat pnm, penat menunggu..hihi

    ReplyDelete
  2. Menarik ja cerita ni,mcm suspens pun ada.

    ReplyDelete
  3. mcm syok je ni. kalau adaptasi ke drama pun syok nk tgk

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »