Monday, February 11, 2019

Blog Bertukar Wajah?

Assalamualaikum..
Hye semua..

Mujurlah ada teguran dari Siti.. Kalau tak, memang Sha tak perasan blog Sha bermasalah.. Tak tahu kenapa.. Disebabkan memang tak tahu nak godek, sudahnya Sha pakai je tamplet blogger yang sedia ada.. Nak tempah pun, makan masa kan.. Kita pakai yang basic je dulu.. Nak edit memang tak pandai.. Terima kasih Siti..


25 comments:

  1. TEMPLATE BARU YA TAHNIAH..SELESAI MSLHNYA

    ReplyDelete
  2. ye lah kan sha kadang kia tak perasan pun ada yang tak kena dengan blog kita ni, mujur ada yang perasankan

    ReplyDelete
  3. alamak kak sha.. ingtkan blog shu saja berubah wajah. hehehe

    ReplyDelete
  4. Patutlah masa visit blog Kak Sha baru-baru ni, nampak lain. Ingatkan phone saya yang bermasalah sebab tu tak nampak header😂

    ReplyDelete
  5. semoga masalah selesai sepenuhnya..

    ReplyDelete
  6. haritu tengok okay je. saya pun nak tukar jugak kepada basic sebab banyak widget tak ngam dengan template sekarang

    ReplyDelete
  7. rasanya aritu baca blog Sha tak ada pulak masalah, tak pe Sha take ur time ye.

    ReplyDelete
  8. Akk guna yg basic ea..sy nk tlg edit pun xbrpa pro jgk..hee

    ReplyDelete
  9. skarang da ade header dah hehe.. amek masa nak betulkan.
    nanti ada masa boleh edit balik. tapi kemas je yang ni =)

    ReplyDelete
  10. hari tu blog saya blogger noormaizan yang tolong edit, laju juga servis dia.
    nnt sha kalau nak edit, boleh tanya maizan kot2 dia still terima tempahan edit blog.

    ReplyDelete
  11. FOLLOW atau Kunjungi Juga Blog Aku Ya Di:
    www.iyablog.com

    ReplyDelete
  12. Oh..patutlah dah berubah wajah. Lepasni boleh touch up balik, kasi setel problem dulu penting kan..

    ReplyDelete
  13. Wah tahniah Sha. Cuma google+ kena disabled cecepat google+ dah nak tamat dah

    ReplyDelete
  14. patut la terkejut tengok blog sha lain.. lepas ni ubah balik wajah blog

    ReplyDelete
  15. Bligwalking pakai phone. Nnt guna laptop kaella jenguk lagi takut2 masalah pula dekat blog sendiri huhu

    ReplyDelete
  16. ooo gitu kes nyer.
    aduhai.
    aida pun tak pandai bab edit blog ni.
    yg ada pun, tempah dgn pakar :)

    ReplyDelete
  17. Oh! okay, baca ni baru faham kenapa tukar template hehehe...

    ReplyDelete
  18. Oooo patutlah nampak lain jea blog akak nie.. Takpe kak, take ur time, saya nak tolong edit pun takut tak kena dengan selera akak, hihihi... Yang nie pun nampak simple dan kemas jgk..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »