Monday, February 11, 2019

Priest (2019)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama ini memang lain macam betul.. Sha baru tengok sampai episod 9 pun dah boleh buat tidur Sha terganggu.. Hahaha.. Dia punya tahap dasyat tu lebih dasyat dari The Guest.. Tu belum lagi dia punya plot twist.. Adoi.. Boleh bikin senak perut.. Hahaha.. Ingatkan bila sampai episod 9, makin cantiklah cerita dia.. Adoilah.. Muncul pula watak kejam.. Guna patung je nak kenakan sihir kejam.. Pergh!! Bergegar jantung nengoknya.. Kali ini memang sampai ganggu tidurlah.. Hahaha.. Ngeri pula rasanya.. Tapikan, bila rasa macam cerita ini makin seram dan mengganggu tiba-tiba ada plot twist.. Plot twist dia tu boleh buat makin geram dan nak tahu penamatnya..

Ohsem drama in.. Plot twist dia sampai ke episode last berjaya.. Memang tak sangkalah.. Hahaha.. Scary tu jangan cakaplah.. Berjayalah kiranya drama ini pada Sha.. 

Priest
Also Known As: Peuriseuteu
KDrama | Thriller, Horror, Romance, Medical, Supernatural | 16 Episodes | 24 Nov 2018 - 20 Jan 2019 |

7 comments:

  1. kalo akak yang memang suka genre macam ni pun tidur terganggu.. apa lagi cheeq yang penakot ni hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. seriouslah sampai mimpi dibuatnya.. hahaha

      Delete
  2. kalau dah sha pun kata seram, akak ni apatah lagi kalau tengok silap2 tak boleh tido malam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. memang seramlah.. sebab rasukan dan ritual exorcism dia tu..

      Delete
  3. tengok jugak tapi skip2 sebab takut hahaha

    ReplyDelete
  4. memang x tgk laa sy gamaknya­čść

    ReplyDelete
  5. Kalau dh sampai tidur terganggu tu komprm best ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »