Sunday, March 17, 2019

Wall's Asian Delight - Coconut

Assalamualaikum..
Hye semua..


Wall's keluarkan rangkaian aiskrim barulah.. Sha dah cuba perisa kelapa.. Puas makannya sebab ada ketulan-ketulan kelapa muda di aiskrim.. Memang best.. Harganya pun RM1.90 sahaja.. Sha beli dekat Petronas.. Ada lagi 3 perisa kalau tak silap Sha..

 Pembungkusan dia simple je pada Sha.. Tapi rasa dia memang ohsem dan berbaloi..

Putih bersih.. hehehe..

9 comments:

  1. banyak kali dah nampak tapi tak try lagi haha ni demam pulak aduhai baru nak try

    ReplyDelete
  2. wahhhh first time nampak aiskrim coconut ni.. selalu makan yang kena cedokk tu je.. hahaha. mesti sedap

    ReplyDelete
  3. Aduhai Sha terasa sejuk kat tekak..
    Mau LZ cari aiskrim lepas ni.. So far tak pernah lagi rasa aiskrim perisa kelapa..

    ReplyDelete
  4. Ooh, baru dikeluarkan. Patut tak pernah nampak pun sebelum ni.

    ReplyDelete
  5. Cuaca panas skarang.. Dpt eskrem sedap btul.. Xde nmpk lg eskrem ni . Nanti bole try

    ReplyDelete
  6. seronok bila dpt balik kg... sedapnya aiskrim nyiur

    ReplyDelete
  7. okay ada nampak tapi tak cuba gi. ada tapioca n corn kalo x silap..

    ReplyDelete
  8. mungkin rs nya sama dgn ais krim mangkuk ais kacang sy bli aritu. bahagian jagung dgn kacang merah habis tinggal kelapa je hehehe keluaran wall's jg tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »