Saturday, March 16, 2019

Book - To Be Read

Assalamualaikum..
Hye semua..

Rak buku dah makin penuh.. Ini Sha kongsikan buku-buku yang berada dalam senarai menunggu untuk dibaca.. Hehehe.. Ini tak campur yang pinjam dengan Perpustakaan.. Hadoilah.. Yang belum sampai sebab pra tempahan pun ada juga.. Sha pun kadang tak tahu nak baca yang mana satu dulu.. Kadang tu main ambil je nak baca yang mana.. Pilihan bermacam genre..

Ada tiga lapisan dan dua baris tau..
Ini pandangan sisi.. Jumlah keseluruhan ada 103 buah buku yang belum berbaca lagi..

Ini baris belakang sekali..
Ada 40 buah buku..

Baris kedua ada 35 buah buku..

28 buah di baris hadapan..

Ada ke yang nak tolong pilihkan buku mana yang Sha patut baca dulu?

17 comments:

  1. Banyaknya buku kak sha. Kinah yang 4 buah buku "baru" dekat rak tu entah bila nak habis tak tau la

    ReplyDelete
  2. Wah byknyeee . Slamat membaca Sha

    ReplyDelete
  3. saya pun ada masalah macam kak sha juga, dilema nak pilih buku mana untuk dibaca..hehe

    ReplyDelete
  4. Masya Allah
    Tentu banyak ilmu yang ditimba.

    ReplyDelete
  5. Samalah kita, Kak Sha. Saya pun ada banyak buku yang menanti untuk dibaca. Nak update review kat blog tapi tak sempat lagi. Tengah mencari masa yang sesuai.

    ReplyDelete
  6. mak aaaaih kak.. banyak nye dalam waiting list tu..
    ehehe i tolong tengok jela eyh =p

    ReplyDelete
  7. Terbaikkk. Selamat membaca ya kak sha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »