Saturday, March 2, 2019

Random Photo #5

assalamualaikum..
Hye semua..

Dah macam satu kemestian pula nak share random photo yang ada dalam telefon ini.. Hehehe.. Banyaknya gambar makanan lah.. hehehe..

Balik kampung sabtu lepas.. Abah bagi buah ini suruh bawa balik.. Selalunya macam tulah.. Kalau balik jenguk abah mesti ada bekalan yang diberi.. Kalau tak buah, mesti ikan..

 Bos belanja buah anggur Sweet Sapphire.. Panjang buahnya.. sedikit kelat dan masam.. Tapi sedap..

 Brunch hari Isnin.. lauk sambal ikan dan sambal petai kecik bersama peria.. 

Bekalan hari selasa.. Buah pir Cina yang diberi abah.. Puas makan.. Manis buahnya..

 Kuih hari Rabu.. Pulut serunding.. Susah juga nak jumpa dekat area Sha kerja ini.. Ini pun dah tinggal seketul je.. Sedap.. Seketul ini 40 sen..

Bekalan hari Rabu.. Buah epal potong..

10 comments:

  1. Sedapnya semua. First time tgok anggur yg tu

    ReplyDelete
  2. Tak pernah lagi jumpa buah anggur tu.

    ReplyDelete
  3. Pertama kali nampak anggur tu.

    ReplyDelete
  4. FOLLOW YA https://iyaseo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Pernah jumpa anggur tu kat Giant, 'Funny Fingers' atau 'Witches Fingers' nama dia. Sedap jugak rasa dia 😋

    ReplyDelete
  6. Panjangnya anggur first time mama tgk

    ReplyDelete
  7. rajinnya tangkap gambar..hehe

    ReplyDelete
  8. pulut serunding!!!!
    sedap nyer...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »