Tuesday, March 19, 2019

Gery Matcha Crackers

Assalamualaikum..
Hye semua..

Terjumpa biskut ini dekat kedai runcit Sungai Behrang.. Cantik pula pembungkusan dia bila warna hijau.. Memikat mata.. Hahaha.. Beli sebab bungkusan tu lawa.. Rasa dia okaylah.. Nak kata sedap sangat tu taklah sebab Sha tak adalah fanatik Matcha.. Bolehlah nak makan.. Tak manis dan rasa teh hijau tu tak kuat sangat.. Biasa-biasa je.. Sedap lagi yang cheese.. hahaha..


Inilah rupanya.. Biskut tu belah belakang ada gula.. Ini dua keping dalam setiap pek kecil..

17 comments:

  1. Sedap je tengok. Tapi tak pernah jumpa lagi matcha.. ^^

    ReplyDelete
  2. mtcha ni rasa macam mana erk?hehe

    ReplyDelete
  3. alaa kite mmg tak minat klo matcha matcha ni..hahah

    ReplyDelete
  4. Wah ada matcha version. Nak cari jugak la

    ReplyDelete
  5. gary ori ke ni? sbb sy frust bla terkena gary x ori grrrr

    ReplyDelete
  6. wah, fav ni matcha..nk try juga nt. rasanya kat sini mcm belum pernah nmpak lg

    ReplyDelete
  7. Selalu makan yg cheese je...yg ni x cuba lagiii

    ReplyDelete
  8. Perisa green tea nie tak pernah rasa lagi..

    ReplyDelete
  9. Sekarang ni matcha tengah trending kan, makin banyak produk makanan ada matcha 😄

    ReplyDelete
  10. wah. baru ni.
    lama tak beli gery.
    dok borong nabati jer.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »