Tuesday, March 26, 2019

Asian Delight - Black Bean

Assalamualakkum..
Hye semua..

Aiskrim ketiga dari rangkaian Asian Delight ini yang Sha rasa.. Menarik tapi tak cukup memikat.. Buat yang meminati kacang hitam, anda pasti akan suka aiskrim ini.. Kacangnya seketul-seketul.. Memang puaslah menggigit.. Kalau kacang merah, memang akan jadi kesukaan Sha.. Tapi kacang hitam, kurang minat.. Tapi sedap juga..

RM1.90 satu..

Ketulan-ketulan kacang hitam..

24 comments:

  1. nieyl suka aiskrim tapi klu kacang mmg nieyl x berapa suka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang nie dia sedap cuma kacang dia tu kurang menarik untuk Sha..

      Delete
  2. Nampak sedap tak pernah rasa lagi.
    Macam sejenis ice-cream potong yang MRs. A suka tu.

    ReplyDelete
  3. Dah macam-macam perisa yang Kak Sha cuba. Saya tak berkesempatan untuk cuba mana-mana perisa lagi😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba semua Jannah.. baru puas hati.. 🤭🤭

      Delete
  4. kalau kacang merah ya..salah satu kegemaran PC..tapi kalau kacang hitam ni..tak pasti sebab tak cuba lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah!! Sep sikit.. Sha pun suka kacang merah..

      Delete
  5. musim panas memang layan ice cream cmni

    ReplyDelete
  6. Suka lagi aiskrim kacang merah. Haha sedapp

    ReplyDelete
  7. Aien suka yang kelapa!!! Hahaha selalu rembat sampai 3 bungkus sekali ngap. Hehe sejuk tekak.

    ReplyDelete
  8. biasa aiskrim kacang merah kn...yg ni kacang hitam

    ReplyDelete
  9. yg aiskrim potong tu brand lain..yg ni belum rasa lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang aiskrim potong tu memang sedap.. yang nie pun best juga.. trylah awak..

      Delete
  10. selain nmpk red bean. jarang ada ias krim black bean ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu anies.. sebab jarang nampak tu yang cuba..

      Delete
  11. Mmg tak berapa klau kacang2 merah or hitam ni 🤣 Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe.. ada 3 perisa lagi aiskrim nie.. boleh Yea cuba yang tu..

      Delete
  12. black bean ni pernah nampak yang berbiji2 tu orang masak buat bubur jugak ke, jakun jap. wah tapi bila nampak dalam eskrim rasanya kena cuba ni .. tak pernah nak jumpa lagi cap asian delight ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »