Tuesday, March 5, 2019

Random Photo #6

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sejak pakai Redmi balik ini, teruja je nak ambil gambar.. Sebab rasa macam lagi cantik pula gambar.. hahaha.. 

Naik cantik pokok ini.. Tanam dekat beranda rumah..
Berduri dan berbunga merah.. Daunnya jenis kecik..

Nabati Pink.. Lama dah nampak, baru pertama kali nak cuba.. Okaylah.. Lagi suka yang Cheese..

Mee Siput Goreng..
Terjumpa dekat Kg. Balun.. Tapi cicah sambal kicap.. Kurang menarik.. Sha makan mee siput tu je.. Sedap lagi makan dengan sambal tumis.. Gandingan mantap dan serasi..

Ada jualan pula kat kantin pejabat.. Terbeli kek lapis sarawak dan kek gulung Kinder Bueno.. Sedap buat kudapan minum petang bersama nescafe tarik.. hehehe..
Marshmallow tu Amani & Imani yang punya..

9 comments:

  1. cantik la pokok bunga tu..nabati tu ada tgk adik ipar beli tp tk pernh try

    ReplyDelete
  2. nmpk sedap laa pulak nabati pink tu warna pun cun

    ReplyDelete
  3. Suami saya pun pakai Redmi tapi saya peminat Huawei..haha

    ReplyDelete
  4. ha'ah memang cantik2 gambar guna redmi ni, nampak sharp

    ReplyDelete
  5. mi siput.
    pernah beli.
    tak brape minat la plak, sha.

    ReplyDelete
  6. cantik gambar guna redmi ni, saya tengah survey jugak pasal phone jenama ni...nampak spec menarik dan harga pun boleh terima akal :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »