Sunday, March 31, 2019

Dutch Lady Edisi Ramadhan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ternampak iklan dan terbeli dekat Shell.. Sekotak RM2.. Edisi Ramadhan (walaupun Ramadhan sebulan lagi).. didatangkan dengan rasa Kurma dan Ros Bandung.. Sha beli dua-dua rasa.. Teringin nak cuba..

Dutch Lady Kurma - Rasa dia okay okay je.. Tak adalah wow sangat.. Kurang memikat untuk tekak Sha..

Dutch Lady Ros Bandung - Yang ini sedap.. Rasa Bandung yang memikat dengan bau ros yang wangi.. Memang best diminum sejuk-sejuk..

16 comments:

  1. wow mesti sedap kan sha yang ros bandung tu nak pergi cari lah

    ReplyDelete
  2. alaa kat shell je ke ada 😮 teringin nak rasa ros punya tu

    ReplyDelete
  3. Bolehlah cuba masa bulan puasa nanti.

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi rasa yang perisa kurma tu. Nak carilah nanti.

    ReplyDelete
  5. pssst kak.. ada sesuatu untuk anda disini
    https://sitiyangmenaip.blogspot.com/2019/04/top-commentators-january-march-2019.html

    ReplyDelete
  6. x perasan pulak aritu ms singgah Shell... bolehlah cuba nnt...

    ReplyDelete
  7. kalo susu kurma memang i kenot telan.. but yang bandung tu maybe boleh cuba. its is too milky xdeee la nak habiskan hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manis susu kurma dia.. Yang Farm Fresh punya juga sedap..
      Tapi yang bandung tu memang best.. tak delah milky sangat..

      Delete
  8. ok nak cari sebelum puasa coming

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »